April 30, 2014

Healthcare

The Medical City "When health is absent, wisdom cannot reveal itself, art cannot manifest, strength cannot fight, wealth becomes useless, and intelligence cannot be applied."
~Herophilus (335–280 BC), Alexandrian physician

When I need tests or specialists not available in my primary care clinic, I go to The Medical City. Mainly because they're covered by our medical insurance and it's not too far from where I live and work. Thankfully, all my experiences with their doctors, and hospital and laboratory staff have all been good. But then, I haven't had anything serious and I've only had to stay overnight once.

Knock on wood.

7 comments:

William Kendall said...

It looks quite imposing.

It's been a long while since I've had need of medical care, but it's good to know it's there and available if needed.

LOLfromPasa said...

That looks a terrific facility. Glad your visits inside are few and far between. Something to celebrate!

Photo Cache said...

i like the name medical city. sounds professional.

George said...

Access to good health care is very important and shouldn't be taken for granted, as we are learning in this country.

Lois said...

Knock on wood indeed! It's always nice to have good care, but I have serious health anxiety so places like this make me very uneasy.

Gunn said...

Good news!

I like the name too:)

Quan Huynh said...

thuốc bổ xương khớp của mỹ 1500mg nếu như bạn đã biết đến sản phẩm này thì ngày hôm nay với một công thức mới đột phá trong một sản phẩm mới bổ sung Glucosamine lên đến 2000mggiúp xương của bạn trở nên chắc khỏe hơn bao giờ hết.
thuoc bo xuong khop cua my
thuốc uống làm trắng da ivory caps pillsIvory Caps được chiết xuất từ các hợp chất hoàn toàn tự nhiên với công thức tăng gấp ba lần Glutathione Complex 1500mg, cung cấp các dưỡng chất cần thiết sẽ làm trắng da từ bên trong
thuốc ivory caps
ivory cap pills
Thuốc uống trắng da ivory capsThuốc uống làm trắng da tự nhiên với Glutathione 1500mg Ivory Caps Pills - GIÁ 850K

Thuốc bổ xương khớp GlucosamineGlucosamine là thành phần chủ yếu có tác dụng bôi trơn cho khớp xương, cũng là chất cần thiết để hình thành tế bào sụn.
thuốc xương khớpNgười và động vật đều tự tái tạo glucosamine trong cơ thể nhưng khi tuổi tác càng cao, tốc độ tái tạo lượng chất này càng giảm, cộng với quá trình thay cũ đổi mới của tế bào sụn,
thuoc bo xuong khopdẫn đến lượng glucosamine càng bị thiếu trầm trọng hơn, điều này dẫn đến độ dày của sụn sẽ mỏng hơn, bề mặt khớp bị thoái hóa, các khớp không ma sát, bôi trơn với nhau, từ đó tạo thành các cơn đau, lâu dần khớp sẽ thoái hóa.
thuốc bổ xương khớpNgười có tuổi (như tuổi ngoài 40), người có vấn đề về xương khớp nên bổ sung lượng Glucosamine Chondrointin để tăng cường chất bôi trơn cho khớp,